7/12/08

Thierry Henry afusella el València

“Y Henry sacó su fusil”, titula el diari AS.

El Barça es troba a la meitat del que s’ha volgut anomenar com el Tourmalet, aquest difícil desembre que havia de ser la prova de foc per veure el nivell real d’aquest equip. De moment, 0-3 al Sevilla i 4-0 al València, que ahir va semblar un ninot rebregat per un Barça espectacular, eficaç i que ens està fent gaudir com feia temps que no gaudíem. Dos ports superats amb èxit.

Thierry Henry va sortir més motivat que mai, amb una primera cavalcada per la banda esquerra fora del normal, i amb unes desmarcades en diagonal cap al centre que per fi van trobar el premi del gol. Henry va firmar un hat trick, i esperem que el joc que va desplegar ahir (curiosament, partint de la banda) el repeteixi en els partits que venen. Si Guardiola ha aconseguit recuperar a Tití poc més li queda per fer. Podem estar segurs que aquesta lliga, de moment, només té un amo i senyor, el Barça, i que tots els rivals es troben en un nivell de joc inferior. El Barça juga una altra lliga, ell sol. Els altres, s’ho miren.


L’equip mou la pilota a una velocitat endimoniada. Potser el joc no arriba a ser tan preciosista com en l’època de Ronaldinho i Deco. Potser perquè no s’estan per barrets, cops de taló ni gestos tècnics que fan posar dempeus un estadi, però la intensitat de tots els jugadors, la pressió a dalt, el nervi i electricitat de Messi (ahir més discret), la força física descomunal d’Alves (ahir, juntament amb Henry, el millor del partit), l’imprescindible Xavi i la bona feina de jugadors com Touré, Guddy, Hleb o Keita asseguren efectivitat, contundència i resultats que també fan posar dempeus als culés. Almenys fins ara.

No hem d'oblidar que ahir faltaven Eto’o i Iniesta... dos jugadors essencials. El resultat i el joc d’ahir són la millor mostra de que el Barça juga com un equip, ja que sense ells, qualsevol que entra compleix a la perfecció, està compromès i lluita el partit fins al màxim de les seves possibilitats. No es pot demanar més. Ahir, Bojan va sortir per fer una gran jugada i servir el quart gol de la nit a Tití, i Pedro també va desbordar per la banda dreta en una gran jugada que no va trobar rematadors.
En definitiva, un gran partit del Barça que ja espera rebre el Madrid la setmana que ve.

11 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola!
Tenim un gran equip. Si Messi està ben marcat, o no encerta, Henry es reivindica. O Bojan, o Hleb, o Guddy...Un grup formidable.
Salutacions
Sílvia

Albert dijo...

A veure que passa ara amb el Madrid.
La veritat és que m'agrada molt més aquest Barça que el de Ronaldinho dels millors temps.
Amb Pep tots s'ho curren i fan un futbol dinàmic, bonic i sòlid en defensa.

Salutacions!

eloy urarte dijo...

Realment el Barça està a un altre nivell. Suposo que el sostre d'aquest equip està a Roma ;)

Salut!

Gabriela Miranda dijo...

Por fin se ha visto al mejor Henry en el Barça. Que siga así.

Saludos.

Gabriela Miranda dijo...

Por fin se ha visto al mejor Henry en el Barça. Que siga así.

Saludos.

Gabriela Miranda dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Futbol a la graella dijo...

la veritat és que sembla el millor moment pequè el Barça agafi el Madrid i el destrossi històricament. però a mi aquest partit de dissabte me fot mala espina, perquè no seria el primer cop que es diu "el Barça es pot posar a una burrada de punts del Madrid si guanya el clàssic del Camp Nou" i finalment entre Casillas, Sergios Ramos i Raúls potreros acaben amargant la nit. així que a sortir enxufats i a matar

Sentimiento Perico dijo...

De moment el Barça es troba a un altre nivell, encara que no m´agradi dir-ho. He descobert el vostre blog i hem sembla fantastic, us convido a visitar el meu quan pogueu.
Salutacions.
http://sentimientoperico.blogspot.com

Enric Adell dijo...

Hola,
el disabte partidas.
Sera un partit molt complicat. si ens avansar la cosa sirà més facil.
Espero un 4-1. pel de la temporadas passada.
I que aqust any ens tornin el paseillo an bernabeu, pero això ja es somiar massa...
salutacions des de Fútbol Mundial

Enric Adell dijo...

hola,
ja t'he posat a la meva llista de blogs.
salutacions

Enric Adell dijo...

una altra cosa:
al blog en català no en tinc de links, tot ho tinc al de castellà.
aquests nadals quan tingui un moment ja ho inclouré.
adew!!!