3/7/09

El Dani Alves de la banda esquerra.

Michel Bastos de 25 anys, és el nom del escollit per jugar al lateral esquerra del Barça la propera temporada. El tema Filipe es refreda molt per culpa, bàsicament, de Lendeiro. El president del Depor exigeix més de 10 milions d’euros quan ja havien pactat aquesta quantitat per la seva sortida. Tot això ha obligat al Barça a buscar alternatives en el mercat.

Personalment m’agradava l’opció Filipe sempre i quan no es superessin els 10 milions d’euros. La poca serietat de Lendeiro, augmentant les seves pretensions a mesura que avançava la negociació, han obligat al Barça a buscar altres possibilitats d’un preu similar. Es van sondejar jugadors com Riise, Chissoko, etc... però finalment s’ha optat per aquest lateral/interior/extrem del Lille.



Per ser sincers, he vist poc de Bastos, aproximadament 3 partits sencers i alguns moments esporàdics però pel que sembla, és un portent físic. Pot ocupar qualsevol posició de la banda esquerra, encara que destaca com a lateral pel seu gran desplegament físic. És ràpid, potent, bona tècnica amb la cama esquerra i un xut molt fort. El 1x1 no és una de les seves habilitats ja que sol superar els rivals per velocitat, però pot encaixar perfectament en l’esquema Barça, obrint el camp en fase ofensiva i replegant ràpidament en fase defensiva. Com tots els laterals d’aquestes característiques, no és excessivament bo en tasques defensives i de moment, és una mica immadur tàcticament, tot i això, sota la tutela de Guardiola i amb temps, pot arribar a ser un dels millors laterals esquerra del món. Perquè us feu una idea més acurada, és un jugador molt semblant a l’Evra que va sortir del Mònaco camí del Manchester United. L’operació es tancarà prop dels 12 milions d’euros.

Tot això queda supeditat a que Lendoiro no cedeixi a les pressions que està fent Filipe per venir al Barça, que l’obligarien a vendre’l pel preu pactat inicialment. Filipe veu allunyar-se l’oportunitat de la seva vida, però la cobdícia del president del Depor, pot impedir que el seu somni es faci realitat.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

AQUÍ AQUÍ!! Aquest és el blog que em posa calent...




Daijiro

Anónimo dijo...

IBRA MAXWELL!!!!!!!!!!! NOMES ENS FALTA EL MOURINHO!!