22/11/08

El “nou” Ibrahimovic

Després d’uns dies sense actualitzar i aprofitant el gran moment de forma del Zlatan Ibrahimovic, ens aventurem a llançar el nom del jugador que pot ser el seu substitut a mig termini. Es tracta d’Albin EKDAL (19 anys).

Va començar a destacar al Brommapojkarna suec amb només 17 anys i ja va començar a ser seguit pels grans d’Europa, fins i tot equips com Chelsea, Inter i Ajax van presentar ofertes per ell. El gat a l’aigua però, se’l va endur la Juventus; això sí, pagant la relativament important xifra d’un milió d’euros.

La Lliga italiana s’adapta bé a les seves característiques: alt, potent i amb tècnica. Es tracta d’un futbolista pràctic. És mitja punta (el típic 10), però també pot jugar caient a la banda dreta. Disposa d’un gran xut des de mitja distància, increïble visió de joc, passada en curt molt precisa i està dotat amb una tècnica fantàstica. Es veu que últimament Ranieri està intentant que s’adapti a jugar en la posició de segon davanter per tal de suplir a Del Piero de forma progressiva.


EKDAL ha passat per totes les categories inferiors de Suècia i ara es titular indiscutible amb la Sub-19 i va debutar amb la Juventus al torneig Silvio Berlusconi organitzat pel Milan. Durant aquest any, ha jugat ja 5 partits amb la “Vecchia Signora” fent-ho prou bé i poc a poc va complint les expectatives dipositades en ell.

Esperem encertar-la amb aquest jugador i que gaudim i gaudiu del seu futbol aquests pròxims anys.

4 comentarios:

Futbol a la graella dijo...

el nou Ibrahimovic?? doncs me l'apunto a jugadors a seguir! buscare videos al youtube a veure que tal, però per començar, ja porta el seu mateix pentinat. esperem que la pressió de ser el "nou algú" no l'acabi cremant com ha passat en molts altres casos

salut!

Anónimo dijo...

hola!
Doncs el seguiré. Gràcies per l´avís!
salutacions
sílvia

Anónimo dijo...

Magnifico jugador que sera un referente para el fútbol que viene.
Saludos.

Albert dijo...

Entre aquest, Giovinco i Iago Falqué, la nova generació de la Juve promet.

Salutacions.