21/3/09

El Barça no passarà de semifinals

Pot semblar una afirmació molt dura però la considerem certa. L’eliminatòria Barça – Bayern no tindrà gaire història i veiem al Barça, capaç de guanyar als dos camps. Els alemanys tenen un problema greu a la hora de treure migcampistes. Actualment tots tenen el mateix perfil, jugadors amb arribada, amb potencia però amb nul·la capacitat per crear joc. Contra aquests tipus d’equips els blaugranes es fan forts ja que poden imposar el seu joc de possessió. Un mig camp Borowski, Schweinsteiger, Van Bommel i Ribery, no podrà tenir la pilota contra un equip amb Xavi, Busquets, Touré. A més, la defensa dels de Munich és molt dèbil, fins i tots els equips més mediocres de la Bundesliga els hi fan gols, si poden aturar aquesta sangria abans dels partit contra el Barça, no tenen res a fer. El problema amb els que ens podem trobar els barcelonistes són (com sempre) les jugades a pilota parada on tenen jugadors importants i que ens poden fer mal gràcies a la seva alçada, els jugadors a vigilar més són: Toni, Borowsky, Lucio i Van Buyten. Per tot això pot ser que el Barça es trobi amb una eliminatòria semblant a la que va disputar contra el Lyon.
El creuament que tindrà el Barça a semifinals serà segurament contra el Liverpool. El Chelsea ha millorat molt de la mà de Hiddink però creiem que la dependència que tenen de Drogba els pot resultar fatal a aquestes alçades. El Liverpool és el millor equip del món en eliminatòries i els plantejaments de Benítez per aquests partits són d’estratega. El factor favorable del Chelsea es que tenen la tornada a casa i que els “reds” parteixen de favorits, una etiqueta que no els hi sòl anar massa bè. El duel de migcampistes recuperadors, Mascherano i Essien pot ser espectacular.

Si passa el Liverpool com pensem, el Barça es creuarà amb la seva “kriptonita” particular. Un equip molt segur al darrera, amb jugadors ràpids a dalt i un mig camp amb superioritat numèrica i amb un desplegament físic increïble. Sense oblidar que la tornada seria a Anfield, el camp on l’afició realment és el jugadors número 12.

Pròximament analitzarem el segon quadre de la Champions.

4 comentarios:

Albert dijo...

El Barça ha de deixar l'eliminatòria sentenciada a casa per no jugar-s'ho tot a Alemanya. Si passa haurà de fer el mateix contra l'equip anglès que li toqui. Però si s'arriba a la pròrroga el Barça ha de tenir en compte que els gols a camp contrari segueixen valent per dos.

Van Bommel i Borowski es perdran el partit de tornada si veuen targeta groga a l'anada. S'ha d'anar a provocar-los una mica, encara que l'holandès és una gran persona.

Adéu!

elmanderdelatele dijo...

yoyegeu! es una ordre:

http://yo-ya-lo-dije.blogspot.com/

Futbol a la graella dijo...

Doncs no és per protar la contrària, però trobo que serà més dura l'eliminatòria contra els alemanys (el partit a l'Allianz Arena pot ser molt complicat si el Barça no treu un bon resultat al Camp Nou) que una hipotètica contra els anglesos, cosa que no vol dir que digui que Bayern sigui millor que Liverpool o Chelsea. Però és que em fa mala espina aquesta eliminatòria contra el Bayern. Ja poden anar amb peus de plom!

salut!

Daniel14 dijo...

El Barça passarà u tinc clar!




Adeu