7/4/09

Quarts de final

Torna la Champions. Com vam dir, faltava comentar el segon quadre de la competició. Doncs bé, avui dos partits interessants, Villarreal vs. Arsenal i Manchester United vs. Oporto. El primer es presenta complicat pel Villarreal. Un duel que ja va tenir lloc l’any 2006, tot i que allò ja eren semifinals. Riquelme fallant un penal, l’Arsenal a la final contra el Barça. La història és coneguda. El Villarreal no passa per un bon moment, ha perdut jugadors com Cazorla, que veurà el partit per la televisió, i el partit de tornada és al Emirates Stadium. Per la seva banda, l’Arsenal recupera l’ànim i la moral gràcies a la recuperació d’alguns jugadors, alguns tan vitals i importants com Cesc Fàbregas, decisiu en l’última victòria de l’Arsenal a la Premier, contra el Manchester City (2-0), amb les seves genials assistències a Adebayor, recuperat per l'ocasió. També torna Walcott, entre altres... Mal assumpte pel Villarreal.


Dos equips que aposten pel toc i l’excel·lència, tot i que segur que intentaran jugar un partit tancat. Nosaltres creiem que l’Arsenal està un punt per sobre però la gràcia del futbol a aquestes altures és que pot passar qualsevol cosa imprevisible. De totes maneres, les poques opcions del Villarreal passen per no encaixar cap gol al Madrigal i marcar-ne almenys un, tasca que els resultarà certament complicada de dur a terme. Bona feina del Villarreal, que sempre està allà, amb un pressupost de 85 milions d’Euros, però també bona feina de l’Arsenal, un equip sempre jove i talentós. Esperem que pugui arribar el dia en que a més de jugar bé tornin a guanyar títols, i si pot ser, la Champions.

El segon partit enfronta el Manchester United contra l’Oporto. El més normal és que el Manchester pugui encarrilar l’eliminatòria per no haver de patir a la tornada a casa de l’Oporto. Per part del United, és de vital importància no encaixar gols. L’Oporto té poques opcions, però si és capaç de marcar a Old Trafford tot podria ser diferent. No creiem que això pugui passar, i preveiem un Manchester United passant amb ofici de ronda. El poder dels Cristiano Ronaldo, Tevez, Rooney i companyia pot resultar letal. Un equip que juntament amb el Liverpool, és dels més temuts de la competició.

2 comentarios:

tó dijo...

Molt bé, un gran anàlisis!!!!!
Per cert, el barça aquest any està que se sale!!!!!! BIEN

Anónimo dijo...

Por que no:)